Ilmainen toimitus yli 50 € tilauksille!

Ilmainen toimitus yli 50 € tilauksille!

Carnilove kissan True Fresh -kuivaruoka testissä

Asiakaskokemus Carnilovesta – 7-vuotias Teppo ja 14-vuotias Kyllikki saivat testata kolmea eri makuista Carnilove True Fresh kissan kuivaruokaa. Nämä kaksi kissaa ovat heidän perheensä mukaan maailman nirsoimmat kissat. Lue, kuinka palvelusväki sai Tepon ja Kyllikin maistamaan uutta kissan kuivaruokaa, ja mikä kolmesta vaihtoehdosta maistui heille parhaiten. 

Carnilove True Fresh kissan kuivaruoka - Ensikosketus

Teppo ja Kyllikki ovat koko elämänsä syöneet ainoastaan yhtä ja samaa kuivaruokaa, vaikka heidän palvelusväkensä onkin yrittänyt laajentaa kaverusten ruokavaliota vuosien varrella. 

"Kumpikaan kissoista ei ole milloinkaan viitsinyt tulla kupin äärelle katsomaan uutuusherkkuja. Halusin kuitenkin lähteä kokeilemaan tarjota heille uutta laadukasta kuivaruokaa, sillä haluaisin tarjota kissoilleni kuivaruokaa, jonka lihapitoisuus on 70 %. Kissathan ovat ennen kaikkea lihansyöjiä. Kun ensimmäisen kerran laitoin heille tarjolle True Fresh -kuivaruokaa, ajattelin heti, etteivät kissat vaivaudu tutustumaan uuteen ruokaan. Voimakas tuoksu kuitenkin houkutteli molemmat tutkiskelemaan ruokia, mutta rohkeutta ei vielä ollut maistaa."

Carnilove kissan True Fresh -kuivaruoka - Teppo ja Kyllikki

Kumpikin kissoista kävi useamman kerran päivän aikana nuuhkimassa ruokia, mutta yksikään raksu ei eksynyt suuhun asti.

"Tässä vaiheessa olin laittanut kippoihin ainoastaan True Fresh kissan kuivaruokaa, kunnes tajusin vähitellen lähteä totuttamaan kissojani uusiin makuihin. Tein sekoituksen missä oli 1/3 kuivaruoasta True Freshiä ja loput tuttua ja turvallista kuivaruokaa. Silloin ruoka rupesi maistumaan, jopa aikaisempaa paremmin."

Teppo ja Kyllikki ovat olleet aina hyvin pieniruokaisia, joten heidän palvelusväkensä yllättyi, miten hyvin ruoka heille maistui. 

Sopivan annoskoon löytyminen

Ensimmäisten viikkojen ajan Teppo ja Kyllikki saivat uutta kuivaruokaa kolmasosan niiden päivittäisestä kuivaruoan määrästä. Ruoka maistui hyvin eikä ruoansulatusongelmia ilmennyt kummallekaan kissoista, joten True Fresh kissan kuivaruoan määrää kasvatettiin puoleen päivittäisestä kuivaruoan määrästä, joka yhä sekoitettiin vanhan suosikin joukkoon. 

"Tällöin kuivaruoka rupesi maistumaan jopa liiankin hyvin. Seurasi jotain mitä ei ole aikaisemmin tapahtunut. Yöllä heräsin siihen, kun Teppo oksensi sänkyni jalkopäähän. Alkoi näyttää siltä, että ruokakipot tyhjenivät aivan liian nopeasti ja kissat söivät niin paljon, että lopulta niille tuli paha olo. Tämä ylensyönti kostautui lopulta oksenteluna."

"Carnilove True Fresh kissan kuivaruokien lihapitoisuus on aivan eri luokkaa kuin aikaisemmin tarjoamissani kuivaruoissa, joten siitäkin syystä on tärkeää totuttaa kissat vähitellen uusiin kuivaruokiinJos ei totuttele vähitellen, voi kissan maha reagoida uuteen ruokavalioon, kuten meillä kävi."

Palvelusväki pohti koko annoskoon pienentämistä, mutta päätyi palaamaan hyväksi havaittuun sekoitussuhteeseen, jossa 1/3 osaa on True Fresh -kuivaruokaa. 

"Tällä sekoituksella kumpikin kissa söi juuri sopivan määrän ruokaa, eikä kumpikaan kissoista oksennellut ylensyönnin seurauksena. Nyt taas pystymme pitämään kuivaruokaa koko ajan saatavilla ja tällä annoskoolla ruoansaanti on juuri sopivaa meidän kissoille."

Uusi kissojen suosikki kuivaruoka

Uuden ruokavalion ansioista molempien kissojen turkit ovat paremmassa kunnossa kuin koskaan aiemmin. 

"Kyllikki-kissa on aina ollut laiha, mutta nyt sillekin on saatu hieman lihaa luiden ympärille. Kissat tykkäävät ruoasta, saavat sopivasti ravintoa ja voivat hyvin."

Kyllikki ja Teppo ovat päässeet maistamaan jokaista kolmea makua ja suosikki on löytynyt. 

"Ylivoimaseksi suosikiksi nousi True Fresh Kala -kuivaruoka. Johtuukohan se siitä, että tuoreen kalan haju on paljon voimakkaampaa kuin lihan? Haju houkuttelee hyvin kissoja ja makukin näyttäisi olevan kohdallaan."

Jätä kommentti (kaikki kentät vaaditaan)

Kommentit hyväksytään ennen julkaisua.