Ilmainen toimitus yli 50 € tilauksille!

Ilmainen toimitus yli 50 € tilauksille!

Palautusehdot

Jos haluat palauttaa tuotteen, ole yhteydessä meihin tämän lomakkeen kautta, jotta varmistamme mutkattoman palautusprosessin.

Tilaamillasi tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus edellyttäen, että tuote on käyttämätön ja se on edelleen alkuperäispakkauksessa. Kaikki paitsi tuotteen tuotepakkauksen avaaminen ja tavanomainen tuotteeseen tutustuminen katsotaan tuotteen käyttämiseksi. Palautusaika lasketaan tuotteen vastaanottamisesta. Pelkkä tilauksen noutamatta jättäminen ei ole sama kuin palautus tai peruutus, ja tällöin perimme tilauksen toimituskuluja vastaavan summan ennen maksun palautusta.

Maksamme palautuksen kuljetuskustannukset, mikäli palautus on tehty ohjeiden mukaisesti Postin tai Matkahuollon maksuttomana asiakaspalautuksena. Muista säilyttää kuitti palautuksesta niin kauan, kunnes hyvitettävä summa näkyy tililläsi. Hyvitystapauksissa maksunpalautus tehdään tilauksessa käytetylle maksutavalle.

Mikäli vastaanottamasi paketti on vioittunut kuljetuksessa, tee siitä ilmoitus Postille vastaanottaessasi pakettia.

Tuotereklamaatiotapauksissa voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme tämän lomakkeen kautta.

Muistathan lisätä lomakkeelle tilausnumerosi, jotta tiedämme mistä tilauksesta on kyse. Tilausnumeron löydät sähköpostivahvistuksesta tai asiakastililtäsi.

Kerro lomakkeella myös omin sanoin reklamaation syy ja tuotteen mahdollinen eränumero. Voit lisätä lomakkeelle myös esim. kuvia tuotteesta. Palaamme sinulle mahdollisimman pian.