Ilmainen toimitus yli 50 € tilauksille!

Ilmainen toimitus yli 50 € tilauksille!

Asiakkaiden kokemuksia Carnilovesta – Kirjoita tuotearvostelu

Haemme asiakkaiden kokemuksia Carnilovesta. Kirjoita tuotearvostelu ja auta meitä parantamaan toimintaamme sekä tuotteitamme. Samalla palkitsemme sinut ja lemmikkisi. Tällä hetkellä arvomme arvostelujen kirjoittaneiden kesken kuukausittain 40 € lahjakortin verkkokauppaamme. Kirjoita alla olevaan kommenttikenttään, mikä saisi sinut kirjoittamaan arvosteluja. 

Paras kommentti palkitaan 20 € lahjakortilla! Aikaa vastata 1.11.2023 asti.

Asiakkaiden kokemuksia Carnilovesta - Kirjoita tuotearvostelu

Tuotearvostelut ovat meille erittäin tärkeitä tuotteiden sekä verkkokauppamme laadun ylläpitämisessä. Sinä tiedät kuinka verkkokauppamme toimi tuotteiden valitsemis- ja ostoshetkellä. Lemmikkisi taas tietää miltä Carniloven ruoka maistuu. Kirjoita näistä lyhyt yhteenveto ja olet mukana 40 € lahjakortin arvonnassa.

Miksi kirjoittaa tuotearvostelu?

Asiakkaiden antamat tuotearvostelut ovat näkyvillä kaikille tuotesivuilla vieraileville ja auttavat heitä ostopäätöksen tekemisessä. Kertomalla tuotteen sekä palvelun hyvät ja huonot puolet, autat muita asiakkaita tuotteen valinnassa.

Jos jollain on hyvä tai huono kokemus tietystä tuotteesta tai palvelusta johon suunnittelet laittavan rahaa, niin sinäkin arvostaisit jos joku olisi kertonut sen hyvät ja huonot puolet julkisesti, eikö vain?

Arvostele Carniloven tuotteet

Myös me Carniloven porukka luemme arvostelut, joten tuomalla mielipiteesi julki parannat toimintaamme sekä tuotteitamme entistäkin paremmiksi.

Miten kirjoittaa tuotearvostelu?

  1. Klikkaa ostamaasi tuotetta ja täytä tähdellä merkityt, vaadittavat tiedot. Tuotesivulla arvostelutyökalu näyttää tältä:

Jätä arvostelu

Jos et arvostele tuotetta alkuun, lähetämme sinulle muistutusviestin mailitse, joka sisältää arvostelulinkin.

Vinkkejä sisältöön:

  • Anna tuotteelle arvosana 0–5 väliltä
  • Anna arvostelulle otsikko, mitä haluat korostaa tuotteessa

Kirjoita kokemuksistanne tuotteesta. Kerro tuotearvostelussa rehellisesti tuotteesta. Alla vinkkejä, mitä seikkoja voit avata tuotearvostelussa:

o Kuka ruokaa söi?
o Oliko ruoka sopiva juuri siihen tarkoitukseen, mitä varten hankitte sen?
o Miksi päädyitte juuri tähän ruokaan, ettekä kilpailijan tuotteeseen?
o Onko lemmikkisi tyytyväinen ruokaan?
o Yllättikö ruoassa jokin asia?
o Suosittelisitteko tuotetta muille kissoille / koirille?
o Oliko verkkokauppamme helppokäyttöinen ja kuinka tilaus sujui?
o Kuinka kuvaisit asiakaskokemusta?
o Tuotepakkauksesta kerrottavaa?
Tuotearvostelua kirjoittaessasi täytyy muistaa, että emme julkaise rumaa kielenkäyttöä ja arvosteluja, joissa otetaan kantaa johonkin muihin aiheisiin kuin Carniloven verkkokauppaan tai ruokiin. Olethan syöttänyt lemmikillesi ruokaa ennen kuin kirjoitat tuotearvostelun. Muissa tapauksissa, kuten tuotteen toimituksesta tai reklamoinnista otathan yhteyttä asiakaspalveluumme.

Arvostelut ovat tärkeitä

On tutkittu, että 70 % suomalaisista katsovat tuotearvostelut ennen kuin ostavat tuotteen / palvelun. Sekin on tutkittu, että noin 10 % tilaajista jättävät arvostelut tilaamistaan tuotteista. On sanomattakin selvää, että kuluttajien käyttäytymisessä arvostelut nousevat erittäin suureen rooliin.

Kysymme nyt siis teiltä kuluttajilta; Mikä saisi sinut kirjoittamaan arvostelun?

Yleensä verkkokauppiaat ovat valmiita maksamaan arvosteluista ja kokeilemmekin nyt alkuun sellaista mallia, että arvomme joka kuukausi arvostelujen jättäneiden kesken 40 € lahjakortin verkkokauppaamme. Kokeilemme tätä vähän aikaa, kuuntelemme asiakkaitamme ja päätämme toimivan ratkaisun loppuvuoden aikana.

Carniloven kokemuksia maailmalta

Jos etsit Carniloven tuotteita Googlesta, eteesi tulee hyvin luultavasti Googlen Shopping-mainontaa ja ne näyttävät tältä:

Carnilove - Asiakkaiden kokemuksia netissä

Kuten näet, joillain tuotteilla on jopa yli 6000 arvostelua ja nämä ovat asiakkaiden kokemuksia Carnilovesta ympäri maailman. Tämä tiedoksi, koska jos painat tuotteen kuvasta tai nimestä ja tulet verkkokauppaamme, älä ihmettele, jos tuotteella ei olekaan +6K arvostelua.

Laadukasta koiran- & kissanruokaa – Carnilove kysyy itsevarmana asiakkaiden kokemuksia

Kirjoitan tätä juttua verkkokauppiaana ja todella nirson koiran osa-aikaisena hoitajana. Perheen sisältä löytyy todella nirso maltankoira, kuka ei ollut ennen Carnilovea vilkaissutkaan kuivaruokaan päin. Nyt hän kuitenkin ahmii urakalla pienirotuisille koirille suunnattua True Fresh -kuivaruokaa.

Maltankoira tykkää Carniloven True Fresh kuivaruoasta

Veljelläni on todella nirsoja kissoja, kenelle True Fresh -sarjan tuorelihasta valmistettu kuivaruoka on tullut uutuutena ruokavalioon. Nykyisin he mutustelevat True Freshiä aivan innolla.

Näiden kokemusten ja asiakkaiden antamien arvostelujen perusteella voin siis itsevarmana kysyä teidän kokemuksianne Carniloven ruoista. Carniloven verkkokauppa on ollut tällä hetkellä auki 8 kuukautta ja olemme saaneet 113 arvostelua 4,47 / 5 keskiarvosanalla.

Muistakaa hemmotella lemmikkiänne kunnon ravinnolla sekä kirjoittakaa kokemuksianne Carnilovesta! 

Jätä kommentti (kaikki kentät vaaditaan)

Kommentit hyväksytään ennen julkaisua.