Ilmainen toimitus yli 50 € tilauksille!

Ilmainen toimitus yli 50 € tilauksille!

True Fresh koiran kuivaruoka herkkävatsaisille

Löytyykö kotoasi herkkävatsainen tai nirso koira, jonka ruokavalioon kaipaat muutosta? Carnilove True Fresh koiran kuivaruoat on suunniteltu erityisesti herkkävatsaisille ja nirsoille koirille kunnioittaen heidän luonnollista lihan tarvetta. Täysin viljattomat kuivaruoat sisältävät raaka-aineita, jotka sulavat helposti koiran elimistössä, ja ovat yleensä hyvin siedettyjä raaka-aineita. True Fresh -kuivaruoat sisältävät 60 % tuoretta lihaa tai kalaa, minkä takia ne usein maistuvat nirsommallekin koiralle.

Carnilove True Fresh koiran kuivaruoka herkkävatsaisille husky

Miksi valita Carnilove True Fresh herkkävatsaisen tai nirson koiran ruoaksi?

Liha on ensisijaista ravintoa koiralle, sillä koira saa elimistönsä tärkeimmät rakennusaineet ja energiansa pääasiassa eläinproteiinista ja -rasvasta. Huippulaadukkaat True Fresh koiran kuivaruoat sisältävät 60 % tuoretta lihaa tai kalaa eivätkä yhtään lihajauhoa. Ruoasta riippuen True Fresh koiran kuivaruoat sisältävät 25–28 % proteiinia ja 13–19 % rasvaa. Ainutlaatuisen valmistusteknologian ansiosta tuoreen lihan sisältämät ravintoarvot ja sen vastustamaton maku on voitu sisällyttää kuivaruokaan.

Koiran elimistö tarvitsee lihan lisäksi myös kuituja, jotta sen ruoansulatus toimii kunnolla. Koira pystyy hyödyntää hiilihydraatteja energianlähteenään, mutta hiilihydraattien liiallinen määrä heikentää ravinteiden imeytymistä ja voi aiheuttaa koiralle vatsavaivoja tai närästystä. True Fresh koiran kuivaruoissa on käytetty kuitujen lähteenä viljojen ja perunan sijasta muun muassa kurpitsaa ja omenaa, jotka auttavat tukemaan ruoansulatuskanavan terveyttä ja huolehtimaan tärkeiden ravintoaineiden tehokkaasta imeytymisestä.

Tuoreen lihan jälkeen, loput 40 % ruoan raaka-aineista koostuu hedelmistä, marjoista, vihanneksista ja yrteistä, joista koira saa sille tärkeitä ravintoaineita. Esimerkkinä herne, joka on laadukas kasviproteiinin sekä B- ja C-vitamiinien lähde. Joillekin koirille palkokasvit voivat synnyttää ilmavaivoja, mikä yleensä johtuu erilaisten hiilihydraattien korkeasta pitoisuudesta. True Fresh koiran kuivaruokien tuoreen lihan runsas pitoisuus parantaa merkittävästi hiilihydraattien, kuten palkokasvien sulavuutta koiran suolistossa. Näin ollen riski jatkuville ilmavaivoille on hyvin pieni.

Carnilove True Fresh koiran kuivaruoka huskyt

True Fresh -kuivaruoat koiran eri elämänvaiheisiin 

Carnilove True Fresh -sarja tarjoaa kuivaruokia eri ikäisille ja kokoisille koirille. 

Löytyykö kotoasi sydämet valloittava koiranpentu?

Suosittelemme syöttämään koiranpennuille True Fresh Kalkkuna koiranpennun kuivaruokaa, sillä se auttaa tukemaan eri kokoisten koiranpentujen kasvua. Kuitenkin iso rotuisille, yli kolmen kuukauden ikäisille koiranpennuille on suositeltavaa vaihtaa ruoaksi True Fresh Kana, joka on kehitetty tukemaan nuorten koirien kasvua.

Etsitkö ruokaa aikuiselle koiralle? 

True Fresh -sarjasta löytyy eri makuisia vaihtoehtoja aikuisille koirille: True Fresh Kala, True Fresh Kalkkuna ja True Fresh Nauta, jotka sopivat kaiken kokoisille koirille.

Asuuko kotonasi pienirotuinen aikuinen koira?

Pienirotuisille aikuisille koirille suunnitellun True Fresh Kala -kuivaruoan nappulakoko on pienempi, jolloin esimerkiksi jackrussellinterrierin on mukavampi syödä ruokaa.

Isorotuiselle aikuiselle koiralle isompi nappula!

True Fresh Ankka -kuivaruoka on kehitetty isorotuisille aikuisille koirille, kuten esimerkiksi labradorinnoutajille ja saksanpaimenkoirille. Ruoan nappulan koko on isompi ja reseptiin on lisätty nivelien toimintaa tukevia ravintoaineita.

Onko koirasi lempeä ja viisas seniori?

Nivelien toimintaa edesauttavia ravintoaineista löytyy myös True Fresh Kana -kuivaruoasta, joka on suunniteltu vanhemmille, seniorikoirille. Vähärasvainen resepti auttaa myös ylläpitämään vanhempien koirien normaalia aineenvaihduntaa. 

True Fresh -sarjasta löytyy myös pakastekuivattuja koiran herkkuja sekä kissan kuivaruokia

Mistä True Fresh -ruokien raaka-aineet tulevat?

Carnilove True Fresh -kuivaruoissa käytetyt lihat ja kala on valittu erittäin korkeilla laatukriteereillä, ja ne ovat peräisin ihmisravinnoksi hyväksytyistä eläimistä. Raaka-aineiden hankinnassa suositaan paikallisia, tšekkiläisiä maatiloja ja toimittajia. Ankan, kalkkunan, kanan ja naudan lihat tulevat Tšekin lisäksi itävaltalaisilta ja saksalaisilta maatiloilta. Lohi hankitaan norjalaisilta tai skotlantilaisilta kalastajilta. Hedelmät, marjat, vihannekset ja yrtit tulevat eurooppalaisilta toimittajilta.

Jätä kommentti (kaikki kentät vaaditaan)

Kommentit hyväksytään ennen julkaisua.