Ilmainen toimitus yli 50 € tilauksille!

Ilmainen toimitus yli 50 € tilauksille!

Kuivaruoan vaihtaminen auttoi vähentämään koirankakan määrää

Asiakaskokemus Carnilovesta – Jenni vaihtoi koiransa Arvin ruoan Carniloven True Fresh Nauta -kuivaruokaan. Kuivaruoan vaihtaminen auttoi muun muassa vähentämään Arvi-koiran kakan määrää. Lue alta Jennin Vieraskuono-kirjoituksesta hänen syynsä ja kokemuksensa koiran kuivaruoan vaihtamisesta!

Carnilove True Fresh koiran kuivaruoka cairnterrieri

Miksi Jenni vaihtoi koiransa kuivaruoan?

"Vaihdoimme koiramme Arvin kuivaruoan Carnilove True Fresh Nauta -kuivaruokaan, koska ruoassa käytetty tuore liha ja huippulaadukas mielikuva houkuttelivat kokeilemaan. Olin kuullut kokemuksia siitä, että tuore liha saattaa joillakin koirilla vähentää kakan määrää. Lisäksi halusimme valita mahdollisimman proteiinipitoisen ruoan, koska puolitoistavuotias cairnterrierimme Arvi on aktiivinen ja kaikenlaista liikkuvaa "jahtaava" otus, joka tarvitsee vahvan lihasrakenteen ja poweria tassuihinsa."

Carnilove True Fresh koiran kuivaruoka cairnterrieri syömässä

Kuivaruoan vaihtaminen vähensi koirankakan määrää!

"Koiranruoan vaihto oli todella onnistunut! Vaihdoimme ruoan vaiheittain, jotta Arvin elimistö ehti tottua uuden ruoan reseptiin. True Fresh Nauta on sopinut Arvin vatsalle alusta asti ja koiran turkki ja iho ovat olleet hyväkuntoiset. Koirankakan määrä on pienentynyt selvästi ja Arvin ruoansulatus toimii säännöllisesti eikä se paukuttele. Ja mikä tärkeintä, Arvin ruokakuppi tyhjenee aina hetkessä ja koira on aktiivinen ja hän jaksaa touhuta terrierille tyypilliseen tapaan."

True Fresh -kuivaruoka  vain tuoretta lihaa

Carniloven True Fresh Nauta koiran kuivaruoka sopii kaikenkokoisille aikuisille koirille. Kuivaruoka sisältää 60 % nauhanlihaa, josta 100 % on tuoretta lihaa. Tuoreliha koiran kuivaruoassa parantaa ruoan makua, minkä takia se maistuu usein nirsollekin koiralle. Tuoreliha kuivaruoassa voi myös auttaa vähentämään koiran ulosteen määrää, sillä se parantaa ruoan sulavuutta koiran elimistössä.

Carnilove True Fresh Nauta koiran kuivaruoka

Viljaton ja perunaton True Fresh Nauta -kuivaruoka valmistetaan raaka-aineista, jotka sulavat helposti koiran elimistössä, ja ovat yleensä hyvin siedettyjä raaka-aineita. Lihan lisäksi kuivaruoka sisältää vihanneksia, hedelmiä, marjoja sekä yrttejä. Ruoka sisältää 26 % proteiinia ja 19 % rasvaa. True Fresh -ruokaperheestä löytyy myös vähärasvaisempia sekä eri eläinproteiinin lähteistä valmistettuja ruokia.

Jätä kommentti (kaikki kentät vaaditaan)

Kommentit hyväksytään ennen julkaisua.