Liity kestotilaajaksi ja säästä

Haluamme auttaa sinua huolehtimaan siitä, että lemmikkisi ruoat ja herkut löytyvät aina kotoanne ja ruokavarastot täydentyvät ennen kuin nykyisen ruokapussin pohja näkyy.

Kestotilaajana saat aina vähintään 10 % alennuksen jokaisesta tilauksestasi. Liittymällä kestotilaajaksi nyt saat lemmikkisi ruoat edullisempaan hintaan ja automaattisesti kotiisi tai valitsemaasi noutopisteeseen toimitettuna. Voit itse määrittää toimitusvälin arkeenne ja lemmikkinne ruoankulutukseen sopivaksi. Minimitilaus on 50 €, ja saat yli 50 € tilaukselle ilmaisen toimituksen.

Aina edullisemmin

Kestotilaajana saat aina vähintään 10 % alennuksen kestotilaustuotteista.

Valitse ruoat

Tutustu laajaan valikoimaamme ja tilaa lemmikkisi lempiruoat ja -herkut.

Valitse toimitusväli

Voit valita ruokien toimitusvälin arkeesi sopivaksi 2–12 viikon väliltä. Kokeile mikä käy lemmikkisi tottumuksiin parhaiten ja muuta tarvittaessa.

Ilmainen kotiinkuljetus

Tarjoamme ilmaisen kotiinkuljetuksen yli 50 € arvoisiin tilauksiin.

muokkaa & peru helposti

Kestotilaus ei sido sinua mihinkään. Voit aina muokata, siirtää tai perua kestotilauksesi kirjautumalla omille sivuillesi.

Kolme faktaa kestotilauksesta

Ei sitoutumista

Kestotilaus ei sido sinua mihinkään. Voit aina muokata, siirtää tai perua kestotilauksesi kirjautumalla omille sivuillesi.

Suuri valikoima

Kestotilaus koskee kaikkia verkkokaupassamme myytäviä Carnilove-tuotteita.

Helppo hallita

Voit muuttaa tilauksesi sisältöä koska vaan kirjautumalla Carniloven verkkokauppaan.

Kuinka kestotilaus toimii


1. Luo asiakastili verkkokauppaamme, jotta pääset myöhemmin muokkaamaan kestotilaustasi. Muista myös vahvistaa tilisi sähköpostiisi tulleen linkin kautta.

2. Siirry tuotteen sivulle, jonka haluat tilata.

3. Valitse tuotesivulla tuotteen koko ja kappalemäärä sekä ”Kestotilaus”, jolloin tuotteen hinnasta lähtee -10 %, ja valitse haluamasi toimitusväli. Huom. Mikäli tilaat kampanjahintaisen tuotteen, tuotteen hinta päivittyy normaaliksi kampanjan jälkeen kestotilauksellesi.

4. Mikäli haluat lisää tuotteita samalle kestotilaukselle,
onnistuu se helposti, kun toistat kohdat 2 ja 3 ja valitset saman toimitusvälin tuotteille. Kestotilaukselle voit lisätä myös kerran tilattavia tuotteita.

5. Siirry kassalle ja tarkista vielä ostoskorisi sisältö. Kassalla näet erittelyn kestotilaukseen menevistä sekä mahdollisista kertaostoksista. Voit helposti tarvittaessa muuttaa tekemääsi tilausta.

6. Valitse toimitus- ja maksutapasi. Seuraava kestotilauksesi käyttää samaa toimitus- ja maksutapaa, jos et tee tilaukseen muutoksia. Alle 50 € kestotilaukset toimitetaan sinua lähellä olevaan noutopisteeseen ja maksat itse toimituskulut. Näin voi käydä, jos tilaamasi tuotteet ovat kampanjassa, eikä yli 50 € ostoraja täyty.
Huom! Kestotilauksessa käy ainoastaan korttimaksu.

7. Maksa tilaus – Lähetämme sinulle automaattisesti tilausvahvistuksen.

8. Pääset muokkaamaan kestotilaustasi sähköpostiisi tulleen linkin kautta ja kirjautumalla asiakastilillesi.
Kun tilaus on tehty, saat vahvistuksen ostoksestasi sähköpostitse ja samassa on vahvistus myös kestotilauksestasi. Kun tuotteet lähetetään varastoltamme, saat vielä toimitusvahvistuksen, jonka avulla voit seurata tilauksesi kulkua.

9. Voit muokata ja peruuttaa tilauksesi milloin tahansa kirjautumalla asiakastilillesi.

Tutustu tuotevalikoimaan